Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Mikail Aydın’ın düzenlediği ev toplantısına katıldı. Karaköprü Güzelşehir’deki bir sitede gerçekleşen ev toplantısında En büyük hedefinin şeffaf bir yönetim ile belediyeyi yönetmek olduğunu söyleyen Aslan, “Biz bir ailenin ya da bir kesimin etkin olduğu bir belediye değil herkesin kendini gördüğü aile gibi bir belediye yönetimine talibiz.” dedi.

Ev toplantılarında vatandaşlara projeleri hakkında bilgi veren Essum Aslan, en büyük projesinin herkesin kendini gördüğü bir belediyecilik anlayışı getirmek olduğunu belirterek, “Belli bir kitlenin belediyenin içerisinde yer alması herkesi çok rahatsız ediyor. Bir ailenin belediyesi değil aile gibi bir belediye olacağımız söylemi insanların dikkatini çok çekti. Hepimizin vatandaş olarak beklentileri bu yöndedir.”diye konuştu.

Konuşmasında adalet ve eşitlik vurgusu yapan Essum Aslan, “Adalet ve eşitlik beklentisi var ve bu beklenti çığ gibi büyüyor. Bizim söylediğimiz şeyler onların cevap veremediği şeylerdir. İhaleler canlı yayında yapılacak, her ay belediyenin bütçesi açıklanacak, müfettiş belediyeyi inceledikten sonra bana teslim edecek. Yani belediye ne var, ne yok, ne gitmiş ne kalmış hepsi belirlenecek.”şeklinde konuştu.

Kimsenin kendilerinin şuana kadar bir kuruş haklarının geçmediğini söyleyen Aslan, “Hiç kimse bize ‘hırsızlar ya şu bu ihaleye girdiler’ diyemez. Kendim için annem ve babam için de kocamın ailesi için de bunu söylüyorum. Kimse bunu diyemez çünkü bunu söyleyecek babayiğit yok. Çok şükür şimdiye kadar bunu yapmadım. İnşallah bundan sonra da Allah bize nasip etmez.” ifadelerine yer verdi.