Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, kırsal mahallelere giderek mahalle sakinleriyle görüşüp sorunları yerinde tespit ediyor. Kırsal mahallerin çoğunda hala temel ihtiyaç olan yol ve içme suyu sıkıntısı olduğunu belirten Aday Essum Aslan, “İlk hedefimiz temel ihtiyaç olan sorunları çözerek vatandaşlarımızın çamursuz yollarda yürümesini sağlamaktır.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Karakaprü’nün kırsal mahallesi Kantar’a giden Essum Aslan, “Biz önce temel sorunlarımızı gidereceğiz. Hala içme suyu olmayan yerler var. Bu sadece kırsalda olan bir sorun değil; merkez mahallelerde içme suyu problemi var. Bunun temel sorunu da altyapıda meydana gelen sorunlardır. Önemli olan ilk önce bu temel sorunları çözmektir” diye konuştu.

Şanlıurfa genelinde bir problem olan elektrik kesintilerini de değerlendiren Aslan, “Bir elektrik problemi var her seçimde çözülüyor. Diyeceksiniz ki ‘Bu belediyenin görevi değil’ evet değil. Hatırlarsınız Antep Büyükşehir Belediye Başkanı TEDAŞ Müdürüne ‘ya yaparsın ya gidersin’ dedi. Demek ki bir belediye başkanı isterse yapabiliyor.” diyerek elektrik sorununu çözmek için çalışacağını söyledi.