AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve partililerle beraber kırsal mahalleleri teker teker dolaşarak AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve kendisine destek ve dua isteyen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a kırsal mahalle sakinleri dilek ve önerilerini iletti.

Eyyübiye ilçesine bağlı Kırk mağara, Yay Kılıç, Olukyanı, Yolbilir, Kaplanköy, Tulhaberesi, Peyamlı bölgesi ve Tarlabaşı kırsal mahallelerini gündüz gezerek kanaat önderleriyle görüşüp fikir alışverişinde bulunan AK Başkan Adayı Kuş, gece ise Peyamlı kırsalında Atmani ailesinin düzenlediği toplantıya katıldı.

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un bölgede oldukça sevilen ve sayılan bir isim olduğunu belirten vatandaşlar, Kuş’u karşılarında görünce desteklerini esirgemeyerek adaylığından duydukları mutluluğu dile getirdiler.

KUŞ PEYAMLI’DA ATMANİ AİLESİNİN TOPLANTISINA KATILDI

Gündüz 10’u aşkın kırsal mahalle ziyaretinin ardından gece ise Atmani ailesinin Peyamlı kırsalında düzenlediği geniş katılımlı toplantıya katılan AK Başkan Adayı Kuş, seçildikleri takdirde ilçeyi 3 ayrı noktada kuracakları şantiyelerle daha etkin idare edeceklerini söyledi.

KUŞ: İLÇEYİ 3 AYRI ŞANTİYEDEN YÖNETECEĞİZ BİZ HİZMETKÂR OLMAYA GELİYORUZ

31 Mart yerel seçimlerinden galip çıkarak Eyyübiyelilere hizmet etmeye geleceklerini ifade eden Kuş, “Ben dahil başkan yardımcıları birim amirler kimse ne başkanlık ne yardımcılık ne de birim amirliği yapacak. Biz ilçeye hizmetkâr olmaya geliyoruz. İlçede kuracağımız 3 ayrı şantiye ile ilçeyi daha etkin idare etmeyi planlıyoruz ”dedi.

KUŞ: PEYAMLI KIRSALINDAN DESTEK SÖZÜ ALDI

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Eyyübiye’de kırsal mahalleleri karış karış gezdiklerini ve destek sözü aldıklarını ifade eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, “Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yola çıktık. 31 Mart yerel seçimleri için gezdiğimiz kırsal mahallelerde kanaat önderlerinden, muhtarlardan ve seçmenlerden destek istiyoruz. Partimize ve şahsımıza gösterilen teveccüh bizleri mutlu etmiştir. Seçim çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu gecede bizleri Atmani ailesi konuk etti. Onlara böylesi bir toplantının düzenlenmesinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerine kadar sıkmadık el bırakmayacağız ”diye konuştu.

Atmani ailesi adına açıklama yapan İsmail Atmani, “AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal’ı ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Atmani ailesi olarak AK Partiye sonuna kadar destek vereceğiz” şeklinde konuştu.