Konuyla ilgili MEDYAURFA.COM’a açıklama yapan Fakıbaba, kentin 11 maddelik önemli sorunlarını Bakan Çelik’e aktardığını söyledi. Bakan Çelik ile Şanlıurfa’nın sorunlarını konuştuklarını belirten Fakıbaba, bazı sorunların anında çözüme kavuşturulduğunu vurguladı.

Bakan Çelik, Akdağ’ı aradı.

Milletvekili Fakıbaba, kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Eyyübiye Devlet Hastanesi’nin eksik olan Önkoloji bölümü sorununu Bakan Çelik’e aktardı. Eski başhekim Fakıbaba, önkoloji bölümünün hastane için olan önemini anlattı. Bakan Çelik ise sorunun çözümü için anında devreye girdi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı arayarak sorunu aktardı.

Karayolları Genel Müdürü ile görüştü.

Fakıbaba, vatandaşların kendisine ilettiği Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerindeki yol sorunlarını da Bakan Çelik’e aktardı. Çelik, Karayolları Genel Müdürüne yol sorunlarını aktardı ve çözüme kavuşturulması talimatını verdi.

Kentsel dönüşüm ve eğitim sorunu konuşuldu.

Fakıbaba, Bakan Çelik ile Yeşildirek’teki kentsel dönüşüm sorununu da konuştu. Kentin eğitim konusunun da konuşulduğu toplantı da, Fakıbaba Bakan Çelik’e teşekkür etti. Bakan Çelik’in Şanlıurfa’nın her sorununa hassasiyetle yaklaştığını ve çözüme kavuşturulması için anında müdahale ettiğini de sözlerine ekledi.