24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Hilvan'da bulunan Fakıbaba, ilk olarak AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek parti teşkilatı ve partililerle ile bir araya geldi. Milletvekili adayı Güler Kama İzol, Belediye Başaknı Aslan Ali Bayı, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ile partililere seslenen Fakıbaba, Hilvan'a çok ciddi yatırımların olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti.

"Bugüne kadar Hilvan'a yaptığımız çok ciddi yatırımlarımız oldu. Bundan sonra aynı şekilde yatırımlar devam edecektir. Ancak yapılacak yatırımların gerçekleşebilmesi için 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Hilvan'dan güçlü bir şekilde çıkmamız gerekmektedir" şeklinde konuştu.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir toplantıda, Hilvan'ın var gücüyle çalıştığını belirterek "İlçemize her türlü yatırım kaynaklarının gelmesi için parti teşkilatımız ve belediyemizle uyum içerisinde ve koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sadece bugüne has olmayıp sürekli olacaktır" dedi.

Seçim çalışmaları hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıda konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Şanlıurfa'nın gururudur. Bu gururumuzu daim ve haklı kılmak için, İlçe Başkanlığımız ile bir arada yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında herkese ve her kesime ulaşma çabasındayız. Bugüne kadar gerek ilçe merkezinde ve gerek kırsal mahallelerimizde istişare edip hanelerine konuk olduğumuz bütün vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler ve bununla beraber destek sözü aldık. İnşallah tüm bu çabaların karşılığında 24 Haziran bize ikinci bir bayramı yaşatacaktır diye konuştu.

Bakan Fakıbaba, AK Parti İlçe Başkanlığı'nda partililerle yaptığı toplantının ardından Hilvan Gençlik Merkezi'nde mahalle muhtarları ve STK Başkanları ile bir araya geldi.