İlçede esnaf ve ev ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Gülpınar, her gittiği yerde Anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler verip, 16 Nisan günü EVET oyu verilmesi halinde artık siyasi krizlerin ortadan kalkmış olacağını, istikrarın sağlanacağını, kalkınmanın süratle devam edeceğini söyleyerek, muhaliflerin ve vatan hainlerinin oyunlarına gelmemelerini, mutlaka sandık başına gidip EVET oyu vermeleri gerektiğini söylüyor.

Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar,  16 Nisan halk oylamasının önemini anlatmak için Güney Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Önce vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Gülpınar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgiler verip, yapılması gerekenleri kısa öz anlattı.

Daha sonra beraberinde AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ve Belediye Encümenleri ile birlikte Seyfioğlu Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret edip, hal hatır sorduktan sonra referandumla ilgili fikirlerini sordu, neden EVET oyu kullanılması gerektiğini anlatıp destek istedi.

Ziyaret Durağı, Sislice- Boğçuk Köyü Muhtarlığı ve sakinlerini de ziyaret eden AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, onlardan da 16 Nisan günü sandık başına giderek EVET oyu kullanmalarını istedi.

Hasta olduğu gerekçesiyle evinde istirahat eden Ertem Mahalle Muhtarı Cuma Gümüştaş'ı Bağlarbaşı Mahallesindeki evinde ziyaret eden Milletvekili Gülpınar, geçmiş olsun dileklerini iletti.