Karakeçili aşireti reisi Merhum Enver Akıl’ın oğlu Menderes Akıl ve Siverek Belediye Meclis Üye Adayı Celal Akıl düzenlediği toplantıda Karakeçili aşiretinin kanaat önderleri ve bölge muhtarları AK Başkan adaylarına destek sözü verdi.

KARAKEÇİLİ KIRSALINDA BEYAZGÜL SEVİNCİ

AB Uyum Komisyonu Başkanı, Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın ile birlikte Karakeçili Mahallesine giden AK Başkan Adayı Av. Beyazgül’ü Karakeçililer adeta bağrına bastı.

GÜLPINAR: İDEOLOJİMİZ ALLAH RIZASI İÇİN HİZMET

Toplantının düzenlenmesinde emeği geçen Merhum Enver Akıl’ın oğlu Menderes Akıl ve Siverek Belediye Meclis Üye Adayı Celal Akıl’a teşekkür eden AB Uyum Komisyonu Başkanı, Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar, “Tek ideolojimiz var o da Allah rızası için hizmet etmek. 31 Mart seçimi bölge için önem arz ediyor. Sizi temsil eden 1. Sıra bir encümen adayınız var. Parti teşkilatımız ve adaylarımız burada sizlere en güzel hizmeti getireceklerdir inşallah” dedi.

AÇIK HAVA TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

Karakeçili Mahallesinde açık havada yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı toplantıda başta AK Partiye ve AK ilçe adaylarına destek ve dua isteyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bizleri Karakeçililerle buluşturan aşiretin önde gelen ismi Menderes Akıl ve inşallah beraber siyaset yapacağımız Celal Akıl kardeşimize minnettarlık duyuyorum. Bölgede enerji sorunu olduğunu biliyorum. İnşallah bu sorunların çözümü konusunda gereken ne varsa yapacağız.

BEYAZGÜL: ENERJİ RANIŞMANLIĞI BİRİMİ OLUŞTURUYORUZ

Bölgede TEDAŞ ve DEDAŞ ile yaşanan sorunların takibi için Büyükşehir Belediyesi’nde Enerji Danışmanlığı birimi oluşturulacağı müjdesini veren Av. Beyazgül yaşanan sorunları tek noktadan takip edip çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın ise yaptığı konuşmada Karakeçililerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

AKIL: YENİ ZELLANDA’DAKİ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ 

AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkan Adayı Aydın’ı böylesi bir organizasyonla Karakeçili’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Meclis Üyesi Adayı Celal Akıl, Yeni Zellanda’da Cuma namazı sonrası yaşanan katliamda hayatı kaybedenlere Allahtan rahmet dilediğini söyledi.

Karakeçili aşireti reisi Merhum Enver Akıl’ın oğlu Menderes Akıl ise Amcası Celal Akıl’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya davetlerini kırmayarak katılan tüm dost ve akrabalarına minnettarlık duyduklarını belirtti.