Yağışa rağmen miting havasında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına Milletvekili Gülpınar’ın sevenleri başta olmak üzere yüzlerce kişi katıldı.  

AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Ali Malkoç seçim ofisi açılışında kendilerini yalnız bırakmayan AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M.Kasım Gülpınar, 25. Dönem Milletvekili Hamide Sürücü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, Eyyübiye Başkan Adayı Mehmet Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Moğal başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Eyyübye’de rekor bir oy alacaklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, “ Eyyübiyelilerden %85 oranında bir oy bekliyoruz” dedi. 

KUŞ: BİZDE EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Siverek’in yıllarca emaneti ehli olan Milletvekili Gülpınar’a verdiğine dikkat çeken AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, “Rahmetli Cenap Gülpınar abimle 2002 yılında siyasete başladığımda tanıştım. Onu rahmetle anıyorum. Vefatından sonra bize mirası öyle bir yıldız doğduğu ki onun oğlu Kasım Gülpınar. Biz onun her zaman arkasındayız. Ona emanetiz o da bizlere emanettir ” diye konuştu.

BEYAZGÜL: GÖKTEN RAHMET GİBİ AK PARTİYE OY YAĞACAK 

Mitinge dönüşen açılıştan dolayı AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Ali Malkoç’a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, ”Şimdi Rabbim bizi rahmeti ile mükâfatlandırıyor. 31 Mart’ta bu yağmur gibi Urfa’da AK Partiye rahmet yağacak. Bizlerde gece gündüz çalışarak sizlere hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

GÜLPINAR: BU SEVGİ ALLAH’IN BİR LÜTFÜDÜR KUL ELİYLE YOK EDİLEMEZ

Yağmura rağmen coşkulu bir şekilde açılışı yapılan bürodan dolayı Al Malkoç ve açılışa katılan vatandaşlara teşekkür eden AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M.Kasım Gülpınar, Şanlıurfa’da kendilerine gösterilen sevginin Allah’ın bir lütfu olduğunu, bunun kul eliyle yok edilemez bir sevgiden ibaret geldiğini kaydetti.

Gülpınar, “Sizler bizi seviyorsanız bizim sevdiklerimizi de sevin Bakın Büyükşehir Başkan Adayı Av. Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Merhum Mustafa Kuş’un oğlu Mehmet Kuş ve diğer AK adaylar bizim ekibimizdir işin ehli isimlerdir. Sizler onları destekleyerek 31 Mart’ta işi ehline vereceksiniz. Onlarda sizin emanetinize sahip çıkacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Ali Malkoç’un seçim ofisinin açılış kurdelesi kesildi.