Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı, Öğretim Üyesi ve Hukukçu Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, Halfeti ilçesinde Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak ile birlikte vatandaşlardan partilerine destek istedi.

Halfeti Belediye Başkanı ve Adayı Şeref Albayrak ile birlikte ilçede vatandaşlarla buluşan, sorun ve taleplerini dinleyen Zeynep Müjde Sakar ‘’Belediye başkan adayımız Şeref Albayrak Güneydoğu’muzun incisi Halfeti’de ihtiyaç duyulan her hizmeti vatandaşlarımıza en şekilde aktaracaktır’’ dedi.

Halfeti’de AK Parti teşkilat mensuplarıyla da bir araya gelen Şeref Albayrak ve Zeynep Müjde Sakar, Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Burada kursiyerler tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünlerini inceleyen Albayrak ve Sakar, Gençlik merkezi toplantı salonunda gençlerle ve kadınlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

Muhtarlarla görüştüler.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Müjde Sakar ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, daha sonra 30 mahalle muhtarının bir araya geldiği toplantıya katıldılar. Muhtarlarla seçim gündemini değerlendiren Sakar ve Albayrak, AK Parti’ye destek istediler.

Tekstil fabrikasında çalışan işçilerle de istişarelerde bulunan Sakar ve Albayrak, son olarak ilçede el sanatları pazarını ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla sohbet ettiler.