AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Bahçelievler Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden AK Aday Özcan 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Esnaf ve vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan AK Aday Özcan, Türkiye’nin kader seçimi sayılacak seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti  kadrolarına destek olunmasını istedi.

Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinleyen AK Aday Özcan, daha sonra Şire Pazarını ziyaret etti. Şire pazarı esnafını tek tek ziyaret eden AK Aday Halil Özcan esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Esnaf ile fikir alışverişinde bulunan AK Aday Özcan, AK Parti öncesi hükümetlerde yaşanan krizleri ve ekonomik sorunları hatırlattı. Türkiye’nin büyüye ve her geçen gün güçlenen bir ekonomisi olduğunu anlatan AK Aday Özcan, bu sebeple Türkiye’nin büyümesine engel olmak isteyenlerin Türkiye üzerinde oyunlar oynadıklarını belirtti. Ancak vatandaşların oynanan oyunların fakında olduğunu kaydeden AK Aday Özcan, 24 Haziran’da tüm oyunların bozulacağını belirtti.  Halil Özcan ayrıca Şire Pazarı Dernek Başkanı Ahmet Aslan’a ve Pazar esnafına teşekkür etti.

Şire pazarı Dernek Başkanı Ahmet Aslan ise ziyaretlerinden ötürü Milletvekili Halil Özcan’a teşekkür ettiğini belirtirken, Şire Pazarı Esnafının kararının AK Parti’den yana olduğunu söyledi.