Miting havasında gerçekleşen seçim bürosu açılışında konuşan Özcan, şer odaklarının ümmetin umudu olan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldığını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan adına Eyyübiye’de Modanlı ve Binizet aileleri  tarafından seçim bürosu açılışı düzenlendi. Açılışa Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Akbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim bürosu açılışları miting havasında gerçekleşirken AK Vekil Özcan, Modanlı ve Binizet ailelerine teşekkür etti.

Her iki ailenin de her zaman dava bilincinde olduğunu aktaran AK Vekil Özcan, iki ailenin de kendisini yalnız bırakmadığını anlatan AK Vekil Özcan, “Bizleri hiçbir seçim de yalnız bırakmadılar. Bizler de onları yalnız bırakmayacağız inşallah. Bilindiği gibi 24 Haziran çok önemli bir seçimdir.  Bir dönüm noktasıdır ülke için, ümmet için, Şanlıurfa için. Bugün hepiniz görüyorsunuz şer odakları birleşmişler ve tek hedefleri Genel Başkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkasında yürüyen millet hedef alınıyor. Ülkemiz, bayrağımız ve en önemlisi de Ümmet hedefte. Çünkü Ümmetin tek sesi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bütün İslam Ülkelerini yöneten insanlara bakın, hiçbirinin sesi çıkmazken Filistin’de bir olay olurken Sayın Cumhurbaşkanımız ve Türk Milleti sesini yükseltiyor. Bugün Arakan’da bir olay olunca Türkiye’den ses yükseliyor. Bugün Suriye’de, Afganistan’da Irak’ta mazlumlar varsa ve umutları biz isek, bugün bütün mazlumların umudu Türkiye ve Genel Başkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerine yer verdi.

 “Ağaç gölgesiz olmaz. Ağacın dallarını budarsanız o ağaç gölge veremez.” Benzetmesinde bulunan AK Vekil Özcan Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti’ye verilmesini istedi.