AK Parti Genel Merkezi, Teşkilat Performans Sistemi’nde (TPS) başarı hizmet performansını yukarılara taşıyan Harran İlçe Kadın Kolları, Ekim ayında da zirvedeki yerini korudu. 97 puan alarak Şanlıurfa genelinde birinci olan Harranlı kadınlar, Eylül ayına göre listede 47 basamak yükselerek 970 ilçe arasından Türkiye 10.’su oldu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından, her ay düzenli olarak il ve ilçe teşkilatlarının çalışmaları yakından takip edilerek oluşturulan TPS sonuçları açıklandı. Değişik kriterler esas alınarak yapılan performans ölçümlerinde, saha çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken AK Parti Harran ilçe Kadın Kolları, gösterdikleri performans ile farkını ortaya koydu.

97 PUAN ALDI

Mahalle yönetim kurulları ile sandık yönetim kurullarının oluşumu, İlçe yönetim, yürütme kurulu toplantıları, kadın kolları ilçe istişare toplantıları, mahalle yönetim kurulu toplantıları, sandık yönetim kurulları toplantıları ve üye çalışmalarına yönelik, esnaf ziyaretleri, sandık bazlı ev toplantıları, resmi kurum ziyaretleri, salon toplantıları, düğün, cenaze gibi sosyal ziyaretler STK ve üye ziyaretleri gibi faaliyetler değerlendirilerek, yapılan ölçmede AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları 97 puan aldı.

TÜRKİYE 10.’SU URFA 1.’Sİ

Eylül ayında 54,75 puan alarak Türkiye genelinde 970 ilçe arasında 57’inci sırada yer alan AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları, Ekim ayı değerlendirme sonuçlarına göre, 47 ilçeyi daha geride bırakarak listenin 10. sırasına yükseldi. Türkiye genelinde başarı grafiğini yükselten AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları, Şanlıurfa genelinde ise zirvedeki yerini koruyarak, 13 ilçe arasında birinci oldu.

“DAHA FAZLA ÇABA HARCAYACAĞIZ”

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, genel merkez tarafından düzenli olarak yapılan performans değerlendirmesinin teşkilatların çalışmalarına yön vermesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları üyelerinin gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getiren Biter, “Tek gayemiz, milletimizin teveccühü ile 15 yıldır tek başına iktidara gelen AK Parti’nin başarısını daha ileriye taşımak. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da bu amaç uğruna tempomuzu düşürmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“KENDİ MUHASEBEMİZİ DE YAPABİLİYORUZ”

Performans sonuçlarının kendileri için önemli bir gösterge olduğunu dile getiren Biter, “Genel merkezimizce yapılan performans değerlendirmesi sonuçlarına göre bizlerde nerede eksiğimiz var, neyi yanlış yapmışız bunları görüp muhasebesini yapıyoruz. Bir sonraki ay yürüteceğimiz çalışmaları buna göre düzenliyoruz. Böylece yürüttüğümüz faaliyetlerde daha yüksek verim alma imkanımız oluyor” ifadelerini kullandı.

HEDEF TÜRKİYE 1’İNCİSİ OLMAK

Geçtiğimiz ay Türkiye genelinde 57’inci sırada iken Ekim ayı sonuçlarına göre 10. sıraya yükselmelerinin kendileri için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Biter, hedeflerinin Şanlıurfa genelinde olduğu gibi, Türkiye genelinde de 1. sıraya yerleşmek olduğunu söyledi.

Elde ettikleri başarının şahıslara değil, teşkilata ait olduğunun da altını çizen Biter, tüm üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkür etti.