HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, ilçe ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar'a geldi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı da makamında ziyaret eden Yavuz, Başkan Atilla'yı dik duruşundan dolayı tebrik etti. Geçmişte Başkan Atilla'ya yönelik düzenlenen suikastleri hatırlatan Yavuz, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Atilla'nın sınırın sıfır noktasında önemli bir görevi ifa ettiğini belirten Yavuz,  "Sizin burada üstlenmiş olduğunuz misyon ve koymuş oldunuz tavır emperyalistlerin bir çok planını boşa çıkarmaktadır. Bundan dolayı sizin buradaki dik duruşunuzu çok değerli buluyoruz. Bölge gerçeklerini de çok iyi bilen bir parti olarak sizi çok iyi anlıyoruz." dedi.
 
Siyasilerin bölgede emperyalist ve şer güçlere karşı cesur olması gerektiğini ifade eden Yavuz, halkın temel değerlerinin korunması gerektiğini vurguladı.
15 Temmuz darbe girişimine de değinen Yavuz, "15 Temmuz darbe girişimi sonrası dost düşman belli olmuştur. Sapla saman ayrışmıştır. Ayrıca bu darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında onun savunduğu değerlere yapıldığının da farkındayız. Biz de Hüda Par olarak bu değerlerin korunması için elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.
 
Başkan Atilla'da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. HÜDA PAR'ın duruşu ve çizgisini takdir ettiğini ifade eden Atilla, Hüda Par'ın bölge siyasetinde önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Belediye başkanı olarak her fırsatta bölge gerçeklerini basın aracılığıyla anlattığını söyleyen başkan Atilla, bölgede birçok sorunla karşılaştıklarını belirtti. Birilerinin 15 Temmuz'da Türkiye'de bir iç savaş çıkarmaya çalıştığını dile getiren Başkan Atilla, "Eğer darbe gerçekleşmiş olsaydı ülkemizde bir iç savaş çıkacaktı. Onların asıl hedefi buydu. Ancak hamdolsun ki halkımız darbecilere karşı dik durdu ve darbe girişimini püskürttü. Halkımız darbe girişiminin bir partiye veya sadece iktidara yönelik olmadığını anladı. 15 Temmuz darbe girişimi ülkeyi bölmeye yönelik bir saldırıydı. Vatandaşlar da partiler üstü bir tavır gösterdi. Görüşler ve siyasi yaklaşımlar farklı olmasına rağmen konu vatan olunca birlik ve beraberlik içerisinde darbeye dur dedik. Millet olarak gücümüz birlik ve beraberliğimizden geliyor. İnşallah Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu birlik ve beraberlik çerçevesinde daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz."