HÜDA PAR Şanlıurfa Karaköprü İlçe Teşkilatı, 2’nci Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Zafer Caddesi üzerinde bulunan parti il binasında düzenlenen kongreye HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Haliliye İlçe Başkanı Ali Durmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Kongre, parti üyesi Ömer Soyaslan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı. Kongrede, yapılan yoklamanın ardından, Divan Başkanlığı seçimine geçildi. Divan başkanlığı seçiminden sonra HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Karaköprü İlçe Başkanı Hadi Albayrak ve yeni seçilen Faruk Polat birer konuşma yaptı.

Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, “Yaklaşık 3 yıla yakındır Karaköprü ilçe teşkilatı görevini yürüten ve bizi temsil etmeye gayret gösteren Hadi Albayrak ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bundan sonra bayrağı devralacak yeni yönetime de başarılar diliyorum.” dedi.

"Halkımızın, sorun ve sıkıntılarını gündeme getirme noktasında elimizden geleni yapacağız"

Bundan sonra daha güçlü kadrolar ile halkın, esnafların sorun ve sıkıntılarını gündeme getirme noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Yalçın, “Halkın sorunlarını 5 yıldır dile getiriyoruz. Halkın sorun ve sıkıntılarını yetkililere ulaştırma, o sorunların irdelenmesi ve kamuoyuna deklare etme noktasında yüzlerce girişimlerimiz ve basın açıklamalarımız olmuştur. Bu da halktan ciddi bir karşılık bulmuştur. Kimseye küfretmeden, hakaret etmeden, rencide etmeden onları göreve davet ettik. Bundan sonra da güçlü kadrolarımız ile halkımızın, esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını gündeme getirme noktasında elimizden geleni yapacağız. Bundan dolayı halkın HÜDA PAR’a, HÜDA PAR’ın da halka ihtiyacı vardır.” ifadelerini kullandı.

"Bu davanın fertlerinde ne koltuk ne de bir makam sevdası vardır"

Yaklaşık 3 yıldır HÜDA PAR Karaköprü ilçe başkanlığı görevini yürüten Hadi Albayrak, yeni seçilen ilçe başkanı ve yönetimine başarılar dileyerek şöyle konuştu: “Bu davanın fertlerinde ne koltuk sevdası ne de bir makam sevdası vardır. Elhamdülillah hepimiz kardeşiz ve bundan sonra da beraberiz. Bizden sonra gelecek olan kardeşim Faruk Polat’ı tebrik ve teşekkür ediyorum. Güzide gençlerimizden birisidir. Hem kendisine hem de yönetimine başarılar diliyorum.”

HÜDA PAR Karaköprü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Garip Arpacık tarafından faaliyet raporu, parti üyesi Sinan Çetinsu tarafından okunan mali raporun arından yapılan seçim sonrası Karaköprü İlçe Başkanlığına Faruk Polat seçildi.

Daha sonra HÜDA PAR Karaköprü İlçe Başkanlığına yeni seçilen Faruk Polat, kısa bir konuşma yaparak ilçe kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

"Sonuçların sahibi Allah’tır"

HÜDA PAR’ın peygamberlerden kalan bir miras davası olduğunu söyleyen Polat, “Bu dava bir aşk ve muhabbet davasıdır. Bu dava bir miras davasıdır. Hz. Âdem’den başlayan, Hz. Nuh’tan Hz. Musa’ya, Hz. İbrahim’den Hz. İsa’ya ve Hz. Muhammed’ten bugüne kadar gelen bir aşk davasıdır. Bu davayı samimiyetle, sıdkla, ihlasla ve aşkla yürütebilmemiz lazımdır. Çünkü biz mirasçılarız. Bu vesileyle bu mirası devralan ilçe başkanım Hadi Albayrak hocamızdan ve ekibinden yapmış oldukları hizmetlerinden ve mücadelelerinden Allah razı olsun. Bizler de onların bırakmış olduğu bu güzel yerden, sevgimizi, şevkimizi, muhabbetimizi hiçbir zaman yese, ümitsizliğe kapılmadan devam ettireceğiz inşallah. Çünkü bizler hiçbir zaman sonuçlara bakmayacağız. Sebeplere sarılacağız. Sonuçların sahibi Allah’tır.” şeklinde konuştu.