HÜDA PAR’ın seçime girebileceği yönünde YSK’nın yapmış olduğu açıklama sonrası sevgi gösterisinde bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kollarının gösterilerine katılan İl Başkanı Lokman Yalçın, seçime parti olarak girme hakkına sahip olduklarının tescil edilmesinin kendilerini memnun eden bir karar olduğunu ve seçim çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

Yaklaşık 60-70 araçlık bir konvoyla şehir turuna çıkan partililerinin sevgi gösterilerinin halkı bir sevinç olduğunu ifade eden Yalçın, gerekli tüm evrakların tamamlanmış olmasına rağmen, seçime girecek partilerin arasında isimlerinin olmamasının, ilgili kurumların bir ihmalinin olduğunu ve itirazlar üzerine gerekli düzenlemenin yapıldığını söyledi.

Yalçın, “Partimize gönül vermiş üyelerimiz, gençlik kollarımız onlarca araçlar konvoya eşlik ettiler ve Urfa’mızda bir şehir turu yaptılar. Bizlerde bu sevinci halkımızla birlikte yaşamak istedik. Katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Parti İl binası önünden araçlarla şehir turuna çıkan konvoy, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde ellerinde parti bayrakları ve tekbirler getirerek kutladılar.

Şehir tutunun ardından il binası önüne gelen partililer sevinçlerini halay çekerek sonlandırdı.