Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya’nın Demokrasi Meydanı’nda EVET  mitingini geçekleştirdi. Erdoğan, meydanı dolduran onbinlerce Sakaryalıya hitap etti.

Sakarya’da yapımı tamamlanan yatırımların toplu açılış töreni de gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında terör örgütlerine, Hollanda’ya ve Avrupa Birliği’ne yüklendi. Almanya’yı da eleştiren Erdoğan ‘’Türkiye’ye yönelik hakaretlerde Almanya başı çekiyor’’ dedi.

Bakan Çelik’te eşlik etti.

Erdoğan’a Sakarya ziyaretinde dava yoldaşı Bakan Faruk Çelik’te eşlik etti. Bakan Çelik, Erdoğan ile uçakta çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Çelik ‘’ Sakarya mitinginde Sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik ettik Muhteşem bir kalabalıkla Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayan Sakaryalılar #Evet diyor’’ dedi.

Dava yoldaşı…

AK Parti Kurucuları arasında yer alan Bakan Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşı olarak biliniyor.  Bakan Çelik, AK Parti öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Refah Partisi zamanında da siyaset yaptı. Bakan Çelik, Refah Partisi’nde il Başkanlığı, Fazilet Partisi’nde ise Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.