Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Şaka’yı makamın da ziyaret eden Beyazgül Ziraat Mühendisleri Odasının yönetim kurulu üyeleri ile bir takım istişarelerde bulundu. Yeni den göreve seçilen Oda Başkanı Mehmet Şaka ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan Ziyarete Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bahattin Yıldız, Mehmet Ali Kurt, Faruk Bayuk, Mahmut Barut ve Hacı Yaygın katıldı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Yaptığı Açıklama da şunlara değindi. “ Tarım şehri olan Şanlıurfa’mızda yeniden yeni göreve seçilen Ziraat Odası Başkanı ve ziyaret ettik. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bu arkadaşlarımız daha çok genç Şanlıurfa ya da çok hayırlı çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz. Şanlıurfa bir Ziraat şehir, hayvancılık şehri, tarım şehri ve birde artımız Tarım Bakanımız var. Bu sinerci birleştiği zaman ümit ediyorum ki Şanlıurfa ya çok hayırlı işler yapılacaktır, çok faydalı işler yapılacaktır. Bu dinamik, çalışkan yeni yönetime de başarılarının devamını diliyorum dedi.”


Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Şaka şunları söyledi. “ Başkanımın da dile getirdiği gibi Şanlıurfa bir Tarım şehri dolayısıyla bütün paydaşlar olarak Şanlıurfa’nın gerek mesleki alanda, gerekse de daha ileriye gidile bilmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Ben İl Başkanımıza ve yönetimine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.”