Edinilen bilgilere göre, AK Parti’ye muhalif olan bir gazeteye bugün farklı bir ili de işin içine katarak ‘’AKP 2 büyükşehirde aday değiştirmeyi planlıyor’’ haberi yaptırıldı.

AK Parti Genel Merkezine nüfus etmeye çalışan karanlık bir elin, parti kanalından haberi yapan gazeteye ‘’Urfa’nın adayı değişecek’’ şeklinde kulis bilgisi verdirdiği fakat kazın ayağının öyle olmadığı anlaşıldı.

Haberdeki asıl hedefin AK Parti’nin Şanlıurfa’daki güçlü büyükşehir belediye başkan adayı olduğu öğrenilirken, Beyazgül’ün yerine düşük profilli bir adayın gösterilmeye çalışıldığı, AK Parti’ye kentte seçim kaybettirilmek istendiği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Şanlıurfa’yı karıştırmak isteyen karanlık ellerin, AK Parti’nin içindeki ‘’AKPLİLER’’ ve ‘’Benim değilse batsın bu parti’’ düşüncesinde olanların olduğu konuşuluyor.

Bugün gazetede çıkan habere hükümet kanadından yakın olan gazete ve isimlerden de tepki geldi. Sabah Gazetesi’nden Mehmet Çek ‘’Şanlıurfa’ya dikkat’’ başlığıyla yaptığı paylaşımda ‘’FETÖ merkezli oyunlar oynanıyor. Bir taraftan SÖZCÜ eliyle bu tür haberler servis edilerek kafalarda soru işaretleri oluşturulmak suretiyle Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeynel Abidin Beyazgül yıpratılmaya çalışılıyor’’ dedi.

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABER...