AK Partili Metin Külünk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İdlib’te rejim güçlerinin Türk askerine saldırısıyla ilgili sorular yöneltti.

Kılıçdaroğlu’nun birkaç gün önce yaptığı ‘’Bu yıl biz iktidar olacağız’’ açıklamasına atıfta bulunan Külünk ‘’Askerimize yapılan bu saldırıdan haberiniz var mıydı ? Yok muydu ? Hangi güç sizi konuşturdu o gün?’’ diye sordu.

Devletin içine sızdırılan kripto FETÖ/PKK ve Pentagon unsurlarının olduğunu da belirten Külünk, bu kişilerin kendilerini hala sakladıklarını zannettiklerini söyledi.

Külünk konuyla ilgili yaptığı açıklama da şu ifadeleri kaydetti;

‘’Kripto FETÖ/PKK/Pentagon unsurlarının özellikle (NATO’culuktan başka bir şey beilmeyenler) hükümetimizi düşürmek için RAND raporunun gereğini yapmak için, Türkiye’yi Atlantik ötesine teslim etmeye razı, CHP ve trenden inenlere bilgi akılı sağladıkları yönündeki sokakta konuşulan doğru mu ? Daha şehitlerimizin tabutları omuzlarda iken, fırsatçılık yapıp Türkiye’ye Suriye’dei PKK ile görüşülmeli diyenler kimden cesaret alıyorlar ? RAND raporu için sıraya girenlere dikkat’’

MEDYAURFA.COM