AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Vekili Numan Kurtulmuş, bugün Şanlıurfa’da “Kurtuluşunun 100. Yılında Uluslararası Kültür ve Tarih Festivali” öncesi düzenlenen lansman toplantısına katıldı.

Harran Üniversitesi’nde düzenlenen "Türkiye'yi Yarınlara Taşımak" konulu konferansa da katılan Kurtulmuş, partisinin il danışma meclisi toplantısına da katıldı.

Akşam saatlerinde ise yerel televizyon programlarında gündemi değerlendiren Kurtulmuş, Şanlıurfa’dan ayrıldı.

Resim

Kurtulmuş’un ardından yine bu gece saatlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Şanlıurfa’ya geldi.

AK Parti Genel Merkezi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar ile birlikte kente gelen Yılmaz’ı GAP Havalimanında; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri; İbrahim Halil Yıldız, Gülender Açanal, Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız karşıladı.

Yılmaz’ın yarın Şanlıurfa’da basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geleceği ve partisinin Bozova ilçe kongresine katılacağı bildirildi.

Resim

Öte yandan AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ın da bu akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya geldiği öğrenildi.

Resim

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABERLER...