Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Aday Mehmet Kuş, bu kapsamda Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye ve Arap Meydanı bölgesindeki esnafları ziyaret etti. AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal ve yönetim kurulu üyelerinin de elik ettiği esnaf ziyaretinde vatandaşlarla buluşan Kuş, esnafların istek ve taleplerini dinledi.

Esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Ak aday Kuş ”Seçim çalışmalarımıza esnaf ziyaretleri ile devam ettik. Esnaflarımızın sıkıntılarını dinledik. Yüce Mevla’m inşallah 31 Mart yerel seçimlerinde bizlere zaferle çıkmayı nasip eder ve Eyyübiye ilçemize hizmetkâr oluruz. Eyyübiye ilçemizde yoksul ailelerimiz çok fazla. Bizlerde yoksul ailelerimizin her daim yanlarında olacağız. Dertleri ile dertleneceğiz. El ele vererek bütün sıkıntılarını gidereceğiz.” Şeklinde konuştu.  

Esnaf ziyareti sırasında Kuş ailesini yakından tanıyan bir esnaf, AK Aday Kuş’a sarılarak dua etti. Esnafın bu samimi ve içten duası karşısında Mehmet Kuş duygulu anlar yaşadı.