Sosyal medya üzerinden Metin Külünk Dostluk Eli Grubuna ulaşan bir öğretmen, okullarına yardım yapılmasına vesile oldu.

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Metin Külünk’ün destek ve teşviği ile yardımlarını sürdüren Metin Külünk Dostluk Eli grubu üyeleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de desteğiyle Şanlıurfa’daki okullara yardımda bulundu.

Eyyübiye’ye bağlı Yenice İlkokulu, Dr. Cavit Özyeğin İlk Okulu ve Yamaçaltı İlkokuluna gelen Metin Külünk Dostluk Eli Grubu Üyeleri Nihal Zorlu Sakallı, Engin Karakaya ve Halit Sakallı, buradaki öğrencilere bot, bere ve çorap dağıttı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Metin Külünk Dostluk Eli Grubu Üyesi Nihal Zorlu Sakallı ‘’İstanbul’dan yüzlerce dostumuzun selam ve sevgilerini buraya getirdik’’ dedi. Küçük yüreklerinde kocaman sevgiler barındıran minik evlatların İstanbul’dan gelen hediyelere nasıl minnet ve sevgiyle sarıldıklarını gördüklerini belirten Nihal Zorlu Sakallı ‘’Biz o pamuk şekerlerin, çocuklarımızın aslında hediyeler kadar ilgi ve sevgiye de ihtiyaçlarının olduğunu gördük. Onların yüzündeki her bir tebessüm bizlerin içini ısıttı. Onlar mutlu olunca bizlerde Metin Külünk Dostluk Eli Grubu olarak mutlu oluyoruz. Gittiğimiz okullarda yaşadığımız duyguları kelime ile ifade etmek çok zor. Vatandaş olarak hepimizin bu çocuklara ön yargısız, elimizi uzatmalı ve kalbimizi açmalıyız. Unutmayalım, bir çocuk gülerse dünya güler. Bu kapsamda Şanlıurfa’da bizlerden yardım ve ilgisini esirgemeyen Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Kaya’ya teşekkür ediyorum’’ dedi.

MEDYAURFA.COM