Bu akşam Urfa City Konferans salonunda Milat Gazetesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’2. Kurtuluş Savaşı Milletimizin Yeniden Dirildiği Gece 15 Temmuz’’ paneline katılması beklenen fakat bütçe görüşmeleri nedeniyle gecikmeli geldiği için katılamayan Bakan Çelik, Milat Gazetesi yetkilileriyle bir araya geldi.

Bu akşam Şanlıurfa’da 2. Kurtuluş Savaşı Milletimizin Yeniden Dirildiği Gece 15 Temmuz paneli için Şanlıurfa’ya gelen; Milat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Adakoğlu, Milat Medya Grup Başkanı Ahmet Zeki Gayberi ve Milat Genel Yayın Koordinatörü Serdar Arseven Bakan Çelik’e, Kur’an-ı Kerim alfabesinde bulunan ‘’ELİF’’ harfini çerçeveli tablo da hediye ettiler.

Bu anlamlı hediye karşısında duygulanan Bakan Çelik, Milat Gazetesi yetkililerine teşekkür etti. Hediyenin taktimi sırasında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'de hazır bulundu.

MEDYAURFA.COM/NEDİM ATİLLA