Soğuk havaya rağmen oldukça coşkulu bir havada adeta mitinge dönüşen seçim bürosu açılışına katılan Eski Belediye Başkanı Uğur Esat Akgöl, AK başkan adaylarına destek verdi.

BEYAZGÜL: AK PARTİ 17 YILDIR NELER NELER YAPTI SİZ İYİ BİLİYORSUNUZ

Böylesine güzel bir organizasyonla seçim bürosu açılışı gerçekleştiren Belediye Meclis Üye Adayı Hasan Karataş ve mersavi aşireti mensuplarına teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Belediye başkanlığı döneminde Hukuk İşleri Müdürlüğü yaptığım Belediye Başkanı Uğur Esat Akgöl’e bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri balkonlardan izleyen kardeşlerimize de minnettarım. AK Parti bu ülkeye 17 yıldır hizmet etti. AK Parti hükümeti zamanında okullar yapıldı yollar yapıldı sağlık kuruluşları yapıldı. Yaşlılarımıza, hastalarımıza, emeklilerimize ne gibi sosyal projeler yapıldığını çok iyi biliyorsunuz” dedi.

BEYAZGÜL: EN ÖNCELİKLİ PROJEMİZ İSTİHDAMA DESTEK

16 Mart Cumartesi gerçekleştirilen toplantıyla projelerini kamuoyuna aktardığını kaydeden Av. Beyazgül, “En öncelikli projemiz yaş ortalaması 19,2 genç nüfusu olan Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanımız öncülüğünde hükümetimizin desteğiyle işsizliği ortadan kaldıracak yatırımların takipçisi olacağız. Değir bir sorumuz enerji sorunu. Diğer bir sorun tapu sorunu. Eyyübiye’de tapu sorununu çözüp kentsel dönüşümü hayata geçirip bölgeyi doğalgazla buluşturacağız. Bu kentte iki milyonu kardeş etmeye geliyoruz. Biz sandıklardan rekor bir oy istiyoruz” diye konuştu.

Mersavi aşiretine mensup Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Hasan Karataş ise seçim bürosu açılışına katılan binlerce aşiret mensubu eş ve akrabalarına, açılışı gerçekleştiren AK Başkan Adayları Av. Beyazgül ve Mehmet Kuş’a, Eski Belediye Başkanı Uğur Esat Akgöl ve diğer davetlilere teşekkür etti.