Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e hükümet karşıtı gazete üzerinden, kenti karıştırmak isteyen karanlık eller tarafından gerçekleştirilen algı operasyonuna tepkiler çığ gibi büyüyor.

Bu kapsamda birçok sivil toplum kuruluşu, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları ve vatandaşlar Beyazgül’e desteklerini sosyal medya üzerinden dile getiriyor.

Sandıklara gömülecekler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Halil Özcan, konuyla ilgili sert bir açıklama yayınladı. Özcan ‘Akılları karıştırmak, zihinleri bulandırmak ve fitne oluşturmak üzere, AK Partimiz üzerine yapılan spekülatif haberler, yalnızca biz AK Kadroları ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizi birbirine kenetleyecek ve bu güruhlar umduklarını bulamayarak 31 Mart 2019 akşamı sandıklara gömülecektir’’ dedi.

Peygamberler diyarı Şanlıurfa’nın kuruluşundan bu yana AK Parti’ye ve liderleri Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden sevdalı olduğunu, verdikleri destekle sıra dağlar gibi AK Kadrolarının arkasında durduğunu ve bundan sonra da duracağını ifade eden Özcan ‘’ AK Partimizin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’dür ve Şanlıurfalı hemşehrilerimiz adayımızı ilk günden itibaren bağrına basmıştır. İnşallah Zeynel Abidin Beyazgül’ü rekor bir oy ile Urfalı hemşehrilerimiz şehrül emin olarak seçecektir. Durmak yok yola devam!’’ dedi.

İLGİLİ HABERLER