Şanlıurfa’da Ceylanpınar, Akçakale, Haliliye ve Viranşehir ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Halfeti ilçesine de geldi.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte, değişim ve dönüşümünü sürdüren Halfeti’de incelemelerde bulunan Özhaseki’ye; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız eşlik etti.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ı makamında ziyaret eden Özhaseki, belediyecilik çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Özhaseki, daha sonra ilçedeki muhtarlar ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Özhaseki konuyla ilgili yaptığı açıklama da ‘’Gözbebeğimiz Halfeti’deyiz. Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, İlçe Teşkilatımız Canan Onur Seyyar ve vatandaşlarımızla buluştuk. Güneydoğu Anadolu’muzun saklı cenneti Halfeti’nin daha da gelişip güzelleşmesi için hep birlikte çalışacağımızın sözünü verdik’’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise ‘’AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki ile birlikte Halfeti ilçemizde temaslarda bulunduk. Belediye Başkanımız Şeref Albayrak ve meclis üyelerimizle bir araya gelerek ilçemizdeki çalışmaları değerlendirdik’’ dedi.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ise ‘’Yerel Yönetimler Başkanımız ve genel başkan yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye ilçemize gösterdikleri ilgi ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim. İlçemizdeki çalışmalarımızı, projelerimizi masaya yatırdık. Fikir alışverişinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte Halfeti’nin gelişmesi, projelerimizin gerçekleştirilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz’’ dedi.