MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, bugün çiftçilere ödenecek mazot ve gübre desteğinin DEDAŞ ve sulama birlikleri tarafından bloke edilmemesi için yaptıkları görüşmelerin netice verdiğini söyledi.

Desteklemelerin bugün saat 18.00’dan itibaren çiftçilere ödeneceğini de bildiren Özyavuz, bazı siyasetçilerin kendilerini tatmin etmek için aylar önce çektikleri fotoğrafları paylaşarak konudan kendilerine pay çıkarmaya çalıştıklarını iddia etti.

Dünde bugün de çiftçinin yanında olduklarını ifade eden Özyavuz ‘’Bizim yaptığımız mücadeleyi basın mensuplarımız ve çiftçilerimizle paylaştıktan sonra ortaya çıkan, kuru sıkı, emeğe saygı duymayan bazı siyasetçiler, sadece kendilerini tatmin etmek için aylar önce çektikleri boy boy fotoğrafları paylaşarak, kentin siyasi temsilcileri olduklarını millete hatırlatmaya çalışıyor, kendilerine bu konudan pay çıkarıyorlar.

Kast ettiği isimlerin milletin sorunlarından bir haber olduklarını da sözlerine ekleyen Özyavuz ‘’Kendi yakınlarını bir yerlere getirmeye, menfaat sağlamaya çalışan bu gafiller, ülkemizin bulaşıcı hastalıkla uğraştığı bu günlerde Şanlıurfa’ya yıllar önce yapılması gereken şehir hastanesi ve diğer projelerin takipçisi olsunlar. Defalarca yaptığım çağrıyı tekrar yenilemek istiyorum. Şanlıurfa’yı bölgelere bölerek burası benim, orası senin mantığıyla kentteki kurumları şahsi ihtiras ve menfaatleriniz doğrultusunda kullanmaya çalışarak hareket etmeyi bırakın. Gelin hep birlikte ahde vefa göstererek bizleri seçen Şanlıurfa’nın tamamına ayrım yapmadan hizmet edelim’’ dedi.