AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Şanlıurfalı akademisyen ve hukukçu Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, 31 Mart yerel seçimlerine bir gün kala da seçim çalışmalarını sürdürdü.

Şanlıurfa ve ilçelerini karış karış dolaşan ve partisine destek isteyen Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, seçimin son gününde Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine gitti.

AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale’yi ziyaret eden ve burada partililerle buluşan Yrd. Doç. Dr. Sakar, AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın ve partililerle de bir araya geldi.

Gençlik Kolları Teşkilatı ve Kadın Kolları Teşkilatı ile de görüşen Sakar, seçimin son gününde çalışmaları değerlendirdi.

Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, Siverek ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklama da ‘’31 Mart yerel seçim sürecinde kadim şehrimizde ziyaret ettiğimiz her yer de vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü ile karşılanmak gücümüze güç kattı’’ dedi.

AK Parti olarak 31 Mart yerel seçimleri öncesi Gönül Belediyeciliği sloganıyla yola çıktıklarını, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmadıklarını da ifade eden Sakar ‘’17 yıllık iktidarlarımız döneminde yaptığımız hizmetlerin karşılığını sahada ilgi ve teveccüh ile görüyoruz. Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle 31 Mart’ta yeni bir zafer yazacağız. Milletimiz doğruyu da yanlışı da görüyor. Kadiri şinas Şanlıurfa halkının 31 Mart’ta yeniden bizlere destek olacaktır. Bir kez daha milletin partisine yetki verecektir. Yapacak çok işimiz, gidecek daha çok yolumuz var’’ dedi.

MEDYAURFA.COM