AK Parti zaferle çıkacaktır

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, “Bugün yerel seçimler kapsamında çalışmalarımız tam hızıyla devam ediyor. Bugün ilk durağımız İl SKM binamız. Buradaki arkadaşlarla hasbihal ettik, istişarelerde bulunduk yerel seçimler hakkında. Sağ olsunlar, heyecanlılar, ciddi anlamda çalışmalarını gözlemledik. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İnşaallah, arkadaşların çalışmaları, bizlerin gayreti, vatandaşımızın da himmetleriyle 31 Mart yerel seçimlerinde 13 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanları olmak üzere inşaallah AK Parti zaferle çıkacaktır. Ben burada Şanlıurfalı hemşehrilerime bize verecekleri destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar’da teşkilat mensuplarıyla görüştü. Seçim çalışmalarıyla ilgili parti görevlilerinden bilgi alan Sakar, görüş alışverişinde bulundu.

''İşimizde millettir, gücümüzde millettir''

Zeynep Müjde Sakar, burada yaptığı konuşma da seçim döneminde başarının çaba gerektirdiğini ve neticeye kavuşmanın doğru usullerle mümkün olacağını söyledi. Sakar ‘’Bizlere, teşkilat mensuplarımıza düşen sorumluluk, samimiyetle, gayretle ve özellikle tevazu ile çaba göstermektir. 31 Mart akşamını zaferle taçlandırmaktır. Bizim işimizde millettir, gücümüzde millettir, Allah yar ve yardımcımız olsun’’ dedi.

Sakar, AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatını da ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve teşkilat üyeleriyle buluşan Sakar, burada da seçim sürecini değerlendirdi.