25 Kasım 2018’den bu yana seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe ziyaretlerine başladı.

(Hilvan)

AK Parti’nin adaylarına ilçe ve esnaf ziyaretlerinde gösterilen yoğun ilgi, ibrenin kentte AK Parti’den yana olduğu görüşünü güçlendirdi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün vatandaşla olan yakın diyaloğu ve güven veren seçim propagandası dili AK Parti’ye olan yoğun ilginin temelini oluşturuyor.

(Akçakale)

"Meydanlar benim için en büyük anket şu anda"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da dün akşam katıldığı televizyon programında meydanların kendisi için şuan da en büyük anket sonucu olduğunu söyledi. En büyük anketin 31 Mart’ta şaşmayacak bir anket olduğuna da vurgu yapan Erdoğan ‘’Halkıma güveniyorum, Hakk’a güveniyorum. Rabbim inşallah bizleri mahcup etmeyecek’’ dedi.

(Akçakale)

Erdoğan, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

"Fakat son dönemlere gelince bu işte bakıyorsunuz artık çalıştığınız, ki biz bir anket firmasıyla çalışmayız, en az 3 anket firmasıyla çalışır ve çek ederiz sürekli. Fakat bakıyoruz ki neticeler bir geliyor hiçbirisi bir tanesini tutmuyor. Ama şimdi biz bu seçimde daha farklı bir yöntem kurduk. Böyle marka şirketlerle çalışmaktan çok, bu işi şimdi adı sanı duyulmamış bir şekilde bu çalışmamızı yürütüyoruz. Marka yok mu? Marka da var. Bu şekilde bir çalışmayı sürdürüyoruz. Dediğim gibi güven noktasında bu güven vermiyor, niye? Bakıyorum ki birini diğeriyle çek ederken açık ara tutarsızlık var. O zaman diyorum ki 'sen işine bak'. Biz de işimize bakıyoruz. Meydanlar benim için en büyük anket şu anda, bu şekilde yola devam ediyorum. En büyük anket 31 Mart. 31 Mart'ta şaşmayacak bir anket var. Halkıma güveniyorum, Hakk'a güveniyorum. Rabb'im inşallah bizleri mahcup etmeyecek."

Erdoğan, anketlerde ciddi manada manipülasyonlar olduğunu belirtti.

İLGİLİ HABER