Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Şeyhan Aşiret lideri Mehmet Vejdi Kahraman Başkan Atilla’ya bayram ziyaretinde bulundu.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya bayram ziyaretleri devam ediyor. Vatandaşlara evinin kapısını açan ve bayramlaşan Başkan Menderes Atilla’ya bir ziyarette Mardin siyasilerinden geldi. Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Şeyhan Aşiret lideri Mehmet Vejdi Kahraman Başkan Atilla’ya bayram ziyaretinde bulundu. Vekil Demirkaya ve Şeyhan Aşiret lideri Kahraman’ı özel evinde misafir eden Başkan Atilla misafirlerine de çeşitli ikramlarda bulunarak ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Şeyhan Aşiret lideri Mehmet Vejdi Kahraman Ceylanpınar’da yapılan çalışmalardan ve ziyaretteki nezaketinden dolayı Başkan Menderes Atilla’ya teşekkür etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Konutumuzda vatandaşlarımız ve misafirlerimizle bayramlaşmamız devam ediyor. Bugün ise Mardin’den iki özel misafirimiz geldi. Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Şeyhan Aşiret lideri Mehmet Vejdi Kahraman bizlere bayram ziyaretinde bulundu. Kendilerine bu nazik ziyaretlerden dolayı da teşekkür ederim” dedi