Mahalli seçimlerde AK Partinin elde edeceği güzel neticelerin, Türkiye’yi her alanda hedeflerine ulaştıracağını ve Suruç ilçesinin de AK Parti ile kalkınacağı belirtildi.

AK kadrolar olarak daima gönüllere gireceğiz

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı olarak her kademede görev alan AK Parti mensupları ve gönüllülerinin 31 Mart Yerel seçim çalışmalarını gönül rızası ile sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Müslüm Tüysüz, “31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, MKYK üyemiz, Yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ve AK Parti Belediye Başkan adaylarımız il genelinde ev toplantıları, esnaf ziyaretleri, Seçim Bürosu açılışları, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri yaparak AK Partimize ve Başkan adaylarımıza dua ve destek isterlerken, bizlerde bu akşam Suruç ilçemizde ev toplantısına katıldık. AK Partimizin yerel seçim çalışması süresince ‘Memleket işi, gönül işi’ düşüncesini kalbimize nakşederek, AK kadrolar olarak daima gönüllere gireceğiz ve daima memleketimizin işi için çok çalışacağız. Gerek Şanlıurfa merkezinde ve gerekse ilçelerimizde yaptığımız seçim çalışmaları ve çeşitli ziyaretlerde bize ve partimize gösterilen teveccüh, bizlerin çalışma azmini daha da arttırmaktadır. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda teşkilat olarak çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz. Herkes de biliyor ki; iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Suruç ilçemiz de AK Parti ile kalkınacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Suruçlulardan dua ve destek istedi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Müslüm Tüysüz, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, mahalli seçimlerde partimizin elde edeceği güzel neticeler, Türkiye’yi her alanda hedeflerine ulaştıracak çalışmalarımızda bize moral desteği verecektir. Büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır. Hemşehrilerimizin dua ve desteğiyle 31 Mart seçimlerini AK Başkan adaylarımız kazarak halkımıza hizmetkar olacaklar” diyerek Suruçlulardan dua ve destek istedi.