Karaköprü 35 metre yolda AK Parti için seçim bürosu açan ŞANMAR Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen, AK Parti’yi desteklediğini belirtti.

Halit Taşdönderen’in AK Parti için açtığı seçim bürosunun açılışını; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsa Kızıldemir, AK Parti eski İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve vatandaşlar katıldı.

Açılışa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, partiye desteklerinden dolayı Halit Taşdönderen’e teşekkür etti.

Halit Taşdönderen, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşma da Türkiye’de istikrarın sürmesi için AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesi gerektiğini söyledi. Türkiye’nin AK Parti iktidarları döneminde her alanda gelişim ve dönüşüm yaşadığını belirten Taşdönderen ‘’İnşallah 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımızı başkan, AK Parti’mizi de yeniden tek başına iktidar yapacağız. Tüm vatandaşlarımızdan partimize destek bekliyoruz’’ dedi.