Ceylanpınar’ın en büyük  aşiretlerinden biri olan Tuğubi Aşireti’nin katılımından duyduğu memnuniyeti belirten Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı “Bu büyük teveccüh karşısında yüreğimiz daha da güçlü çarpmaya başladı. 31 Mart’ta AK Parti’nin büyük bir zaferi olacaktır. Öyle bir liderimiz var ki adı Recep Tayyip Erdoğan. Artık sadece bir genel başkan değil, sadece bir Cumhurbaşkanı değil, o bir halk önderidir. Bir insan on saniyelik konuşmasıyla tüm Türkiye’yi sokağa döküp, hainlerin darbe girişimini boşa çıkarıyorsa, artık o bir halk önderidir. Onun kurduğu hareketin adı da AK Parti’dir. AK Parti’nin de adayı benim gibi eğitimci olan Abdullah Aksak kardeşimizdir. AK Parti bir davadır, AK Parti bir gönüldür. Ne zamana, ne mekana, ne de kişiye bağlıdır” ifadelerini kullandı.

‘Gün, Geçmişi Konuşmadan Geleceğe Bakma Günüdür’

Özşavlı konuşmasının devamında “3083 sayılı toprak reformu kanunu hakkında kanun teklifinı hazırladık. Tapu üzerindeki şehrin 20 yıl ile tarih sınırlandırılması getirilerek, çiftçimizin muzdarip olduğu konuyu çözeceğiz. Teklif kanunumuz şu an bakanlıklar ve külliyede. Ondan sonra komisyondan geçtikten sonra Ceylanpınar’ın bu sorunu çözülecektir. Şimdi gün, birlik beraberlik günüdür. Gün, geçmişi konuşmadan geleceğe bakma günüdür. Abdullah Aksak kardeşimiz de beş yıl içerisinde Ceylanpınar’ı dönüştürecektir” dedi.

İlçenin Girişine ‘Huzurun Şehrine Hoşgeldiniz’ Yazısını Hep Beraber Yazacağız

İlçenin kaderini değiştiren bazı grupların olduğunu söyleyen AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Bugün partiye açık desteğini veren ve tek yumruk olan Tuğubi Aşireti’ne teşekkür ederim. İlçemizde gerçekten bahar havası gelmeye başladı. 31 Mart gecesi tüm Türkiye’ye huzurun, barışın ve kardeşliğin şehri mesajını vereceğiz. İlçenin girişine ‘Huzurun Şehrine Hoşgeldiniz’ yazısını hep beraber yazacağız” dedi.