Sabah Gazetesi yazarlarından Mehmet Çek, ‘’OYUN BÜYÜK’’ başlıklı paylaşımında Güneydoğu seçimlerinin Türkiye’nin güvenlik sorunu olduğunu söyledi.

FETÖ-PKK ortaklığının hedefinde Şanlıurfa’yı düşürmek olduğunu iddia eden Çek ‘’Şanlıurfa’yı düşürerek yukarıdan Gaziantep’e kadar bütün sınırı terör örgütüne, örgütün sözde belediyecilerine teslim etmek istiyorlar’’ dedi.

Geçtiğimiz hafta Zeynel Abidin Beyazgül’ü yıpratmaya yönelik bir gazetede çıkan ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı değişecek’’ iddialarına da değinen Çek ‘’Sözcü üzerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımıza yapılan saldırı da göstermiştir ki, yerel seçimleri Güneydoğu’da Belediye Başkanlığından ibaret gören herkes yanılır’’ dedi.

Geçtiğimiz hafta bir gazeteye servis ettirilen ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı değişecek’’ haberinin ardından AK Parti Genel Merkezinden açıklama yapılmış, iddialar kesin bir dil ile yalanlanmıştı. Gazetenin iddiası kamuoyunda ‘’Şanlıurfa’yı karanlık bir el karıştırmak istiyor’’ yorumlarına neden olmuş, kamuoyunda birçok kişi tarafından yalan haberlere ve algı operasyonuna tepki gösterilmişti.

Ankara ve Şanlıurfa ayağı takibe alındı.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasına rağmen, Şanlıurfa’da yeniden anket yaptıranlar hakkında AK Parti Genel Merkezi hukukçuları tarafından gerekli mercilere başvuruların yapıldığı öğrenildi. Sahte anketlerle kamuoyunu yanıltmaya çalışan ve algı yapanların ise Ankara ve Şanlıurfa ayağının takibe alındığı öğrenildi.

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABERLER...