Haleplibahçe Hamarat Eller çarşısında gerçekleşen el ürünleri pazarının açılışına ilgi ve katılım yoğun oldu.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar

Yerli ve milli ürünlere dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen el ürünleri pazarının açılışını; AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ni eşi Sema Çiftçi, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz’ın eşi Esra Yılmaz, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Cemil Çadak, Hasan Suyun ve kadınlar gerçekleştirdi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, iç mekan

Açılışta Zeynel Abidin Beyazgül, Demet Saatçi Güven, Abdülkadir Açar ve Bahattin Yıldız, el ürünleri pazarının açılışına katılan kadınların el emeği göz nuru ürünlerini incelediler.

‘’Yerli ve Milli terimlerin öne çıkması gerekiyor’’

Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Yerli ve Milli ürünlerin öne çıkması gerektiğini söyledi. Tarladan pazara, sebze ürünlerinin, irmik irmik işlenen çeyiz ürünlerinin ve kadınların ellerindeki unlarla beraber köklü mutfak kültürüne ait ürünleri burada sergilediklerini de ifade eden Başkan Güven ‘’Evlerinde hobi ya da amatörce, el emeği, göz nuru kadınlarımızın ürettikleri ürünlerin burada satış imkanlarını sağlıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi’ye teşekkür ediyorum’’ dedi.

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Beyazgül’e ilgi yoğun oldu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’de burada yaptığı konuşma da yerli ve milliğinin önemine dikkat çekti. Açılışta kadınlarla sohbet eden Beyazgül’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yemek yiyen insanlar, oturan insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar