Başta Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlar olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Şanlıurfalılar, Başkan Beyazgül’e destek verdi.

İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalılarda MEDYAURFA.COM’a açıklama yaparak, Zeynel Abidin Beyazgül’ün memleketleri için bir şans olduğunu, Beyazgül’ün adaylığının Şanlıurfa’nın 13 ilçesine olumlu yansıdığını ve karşısına kim çıkarsa çıksın sandıktan zaferle çıkacağını söylediler.

İstanbul’daki Şanlıurfa Dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve iş adamları Beyazgül’ün yanında olduklarını bildirdiler.

Şanlıurfalı iş adamları Ali Yasak, Müslüm Kayacan, Hıdır Tepret, Şevket Küçük, Ahmet Küçük, Mehmet Küçük, Ahmet Bingöl ve Fethi Şimşek ve Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, hemşehrileri Beyazgül’ün yanında olduklarını ifade ettiler.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Şanlıurfa’da kabül görmüş ve halkta karşılığı olan büyükşehir belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün açıklanmasının ardından çıkan bu haberlerin kaynağının, AK Parti’nin içerisindeki AKP’lilerin, ‘’Bu parti benim olmazsa batsın’’ zihniyetinin ve FETÖ desteklerin olduğu konuşuluyor.

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABER