AK Parti Muş İl Başkanlığı’nın aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Vildan Polat, Muş’un 5 ilçe ve 17 belediye başkan adayını açıkladı.

Muş’ta 5 ilçenin tamamı ve 17 beldenin 15 belediye başkan adayını yeni isimler oluşturdu.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini bildirdi Türkiye’nin sıkıntı günleri ardında bıraktığını söyledi. Ülkemizin güzel günlere adım attığını da belirten Polat, bunun için kendilerinin yoğun çaba gösterdiğini söyledi. Türkiye’de gerçek yerel kalkınmanın AK Parti ile başladığını da belirten Polat ‘’ Vatandaşlarımızın daha fazla yönetime katılımını, yönetimde doğrudan temsilini ve idareyi denetlemesini sağlamak temel görevimizdir. Ülkemizde bütün yerleşim birimlerini yaşanabilir bir çevre haline getirmek ve şehirlerimizin her birinin bir veya birkaç özelliğini öne çıkarmak önceliğimizdir. Allah'ın izniyle 31 Mart, milletimizin yeniden dirilişinin tarihi olacaktır. Tüm renkler AK Parti'mizin gönül belediyeciliğinin tarihinin yazıldığı gün olacaktır." Dedi.

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yeni Spor Kompleksinde düzenlenen tanıtım toplantısına; AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, ilçe ve belde belediye başkan adayları, kadın kolları, gençlik kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtılması ile devam eden program, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

MEDYAURFA.COM