Bugün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya havayolu ile gelen AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı GAP Havalimanında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve bazı milletvekilleri karşıladı.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın Şanlıurfa’daki ilk durağı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı oldu. Yıldırım, GAP Havalimanından AK Parti İl Başkanlığına gelerek burada İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı ziyaret etti.

Yıldırım, teşkilat üyeleriyle de bir süre sohbet etti. Başkan Yıldız, Yıldırım'a ziyareti anısına Göbeklitepe tablosu hediye etti.

Başkan Beyazgül’ü de ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ü de ziyaret etti. Yıldırım'ı Büyükşehir Belediyesi'nin önünde mehteran takımı karşıladı.

Büyükşehir belediyesine giden Yıldırım, burada hatıra defterini imzaladıktan sonra Beyazgül’ü makamına çıkarak ziyaret etti.

Beyazgül, ziyareti anısına Yıldırım’a Şanlıurfa’ya özgü el işlemeli gümüş vazo hediye etti.

MEDYAURFA.COM

DETAYLAR GELECEK...

İLGİLİ HABERLER...