AK Parti Genel Merkezi tarafından Niğde’deki aday tanıtım toplantısına görevlendirilen AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, 5 ilçe ve 23 belde belediye başkan adaylarını tanıttı.

5 Şubat Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen ada tanıtım toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ‘’Milletin partisi AK Parti, vesayetlere ve darbelere karşı mücadele ederken hizmetleri de aksatmadı’’ dedi.

Vatandaşların daha fazla yönetime katılımını ve yönetimde doğrudan temsilini, iradeyi denetlemesini sağlamanın temel görevleri olduğunu da belirten Yıldız ‘’ Ülkemizde bütün yerleşim birimini yaşanabilir bir çevre haline getirmek ve şehirlerimizin her birini bir veya bir kaç özelliğini öne çıkaran marka şehirler haline getirmek önceliğimizdir. Ülkemizin tamamını kent ve kırsal alan farkı gözetmeksizin kadastrosu bitmiş, imar ve yerleşim planı hazırlanmış alt yapısı tamamlanmış mekanlar olarak tasarlıyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart'ta bu tarih milletimizin yeniden dirilişinin tarihi olacaktır. Tüm renkler Ak partimizin gönül belediyeciliğinin tarihinin yazıldığı gün olacaktır’’ dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız konuşmasının ardından 29 başkan adayını, tek tek kürsüye davet etti.

Niğde Merkez ve 5 ilçe adayı:

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor: Serkan Baran, Çiftlik: Serkan Güzel, Altunhisar Abdullah Arıöz, Ulukışla: Ali Uğurlu, Çamardı: Yavuz Soylu

NİĞDE’NİN BELDE ADAYLARI:
Karakapı: Kamil Demiralp, Keçi Kalesi: Şamma Öztürk, Bahçeli: Zafer Tokgöz, Çukurkuyu: İleri Koçak, Kemerhisar: Yusuf Kurt, Azatlı: Reşat Bolat, Bozköy: Ömer Dalgıç, Divarlı: Rüstem Cullaz, Aktaş: Hasan Ali Davarcı, Alay: Sefa Erol, Bağlama: Recep Yaşar, Değirmenli: Yıldıray Tok, Dündarlı: Mustafa Kamar, Edikli: Ercan Şayhan, Gümüşler: Refik Caymaz, Hacıabdullah: Ahmet Takyan, Kaaratlı: Emin Yılmaz, Kiledere: İsmail Tereci, Konaklı: Erdal Altın, Sazlıca: Süleyman Görgülü, Orhanlı: Erhan Bolat, YeşilGölçük: Yusuf Sağlam, Yıldıztepe: Hacı Güngör

MEDYAURFA.COM