AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde meydanı tıklım tıklım dolduran Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Şanlıurfalı hemşehrileriyle bir kere daha gurur duyduklarını belirten Yıldız, “Şanlı şehrimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yine her zamanki gibi bağrına bastı.Yiğit Şanlıurfalı hemşehrilerimize ve AK Parti teşkilatlarımıza bu coşkulu katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Büyük mitingle yine görüldü ki, vatandaşlarımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor” dedi.

AK PARTİNİN TEMELİNDE...

AK Partinin temelinde belediyecilik olduğunu hatırlatan Yıldız, “Belediyecilik AK kadrolara Cumhurbaşkanımızın mirasıdır.Büyükşehir, İlçe ayırımı yapmadan, vatandaşın taleplerini anında yerine getirecek sistemi hayata geçireceğiz. Çünkü AK Partinin temelinde belediyecilik var. Büyükşehir, küçükşehir ayırımı olmayacak ve bunu vatandaşa yansıtmayacağız. Gezip dolaşıyoruz, vatandaşla hemhal oluyoruz. Görüyoruz ki; vatandaş kararını çoktan vermiş. AK Partili Belediyeler olarak vatandaşımızı mahcup etmeyecek hizmetlere imza atacağız. AK Partili Belediye Başkanlarımız uyumlu olacak, sorunların takipçisi olacak ve sorunları bir bir çözecekler. Zaten vatandaşımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor. Şanlıurfalı hemşerilerimize güveniyorum.Biliyoruz ki, onlar da AK Partiye, AK adaylarımıza güveniyor ve inanıyor” diye konuştu.