Meclis çalışmaları ve yurt dışı görev ziyaretlerinden fırsat buldukça Şanılurfa’ya gelerek,hemşehrileri ile kucaklaşan Milletvekili Yılmaztekin, adeta baş döndüren bir dizi ziyaretler turu gerçekleştirdi.

Yılmaztekin, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaretinde, kentin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüşmeler yaptıktan sonra Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Başsavcı Sadi Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Savcı Doğan’a görevinde başarılar dileyen hukukçu vekil Yılmaztekin, daha sonra kentin sembolü Balıklıgöl’ü de karış karış gezdi. 

SEVGİ GÖSTERİSİ

Balıklıgöl'de esnafla sohbet edip, çaylarını içen, işlerinin nasıl olduğunu soran Yılmaztekin’i gören halk, sevgi gösterilerinde bulunup, birlikte fotoğraflar çektirdi.

Yılmaztekin, kent merkezinin yanı sıra seçim bölgesi sınırlarında bulunan sınırın sıfır noktasındaki Akçakale’de de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Akçakale Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’nu ziyaret ederek, kurum yöneticileri ve hükümlülerle görüşen Yılmaztekin, beklentileri  dinleyerek tek tek not aldı.

Akçakale Kaymakamlığına atanan Kaymakam Hamza Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yılmaztekin, ilçeye hizmetler konusunda değerlendirme ve görüş alışverişinde bulundu.

BEKLENTİLERİ DİNLEDİ

Halkın içinden halktan biri olarak gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Akçakale Devlet Hastanesi’ne geçen Yılmaztekin, burada kurum idarecilerinin yanı sıra tedavi görün hastalarla da sohbet edip, bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

HALKIMIZIN ARASINA RAHAT ÇIKIYORUZ

Yılmaztekin, ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, meclis çalışmalarından fırsat buldukça hemşehrileri ile kucaklaşmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Bugün de halkın arasındaydık. Biz onlara hizmet için  buradayız. Bu ziyaretlerde görüyorum ki iyi yoldayız. Halkımızın her ne kadar yapmamız gereken beklentileri olsa da memnuniyetleri üst seviyede" dedi.

NE SÖZ VERİRSEK YAPARIZ

Yılmaztekin,  halka açık yüreklilikle neyi yapabileceklerse onların sözünü verdiklerini belirterek, " Bu yüzden de hemşerilerimin karşısna çıkarken hiç çekincemiz olmuyor. Yerine getiremeyeceğimiz sözler vermiyoruz, ne söz verirsek de yapıyoruz. Şanlıurfa halkı vefalıdır, kıymet bilir. Bunu bugünkü ziyaretlerimde bir kez  daha gördüm. Bu candan karşılamalar için tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.