Milletvekili Yılmaztekin gittiği her yerde Evet'in ülkemiz için, gençlerimiz için, geleceğimizin önemi anlatarak vatandaşlardan destek ve dua istiyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin referandum çalışmaları kapsamında Haşimiye'de Arap Meydanı ve Çiftehan bölgesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. "Ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini ve halkın kendilerini desteklediğini ifade eden Yılmaztekin 'böylelikle doğru yolda olduğumuzu görüyoruz" dedi.

Yılmaztekin, " Haşimiye ve Çiftehan bölgesinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hamd olsun Milletimiz bizleri yalnız bırakmayacaklarını beyan ediyor. Liderimize Sn Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, teşkilatımıza, encümenlerimize yoğun bir alaka var. Çalışmalara sıkmadık el, çalmadık kapı kalmayıncaya kadar devam edeceğiz. Arap meydanı muhtarımız Mustafa Sarıkınacı bizlere eşlik etti, tek tek esnafımızla dolaştı. Gençlik kollarımızdan Hasan Kılıç kardeşimiz, ilçe başkan yardımcımız Ali Küçük kardeşimiz, Belediye meclis üyemiz Hüseyin Yıldırım, aynı zamanda ilçe başkan yardımcımız Halil Öncel bizlerle beraber çalışmalara iştirak ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun" dedi.