Ceylanpınar Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakada alacağı maç ile Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlik Spor, Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engellilere yenik düştü. Süper Lig'e çıkma hayali ile Ceylanpınar'da Engelsiz Ceylanlarla karşılaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlik Spor kulubü 78-65'lik skorla sahadan hüsranla ayrıldı. Engelsiz Ceylanların baskısıyla muhteşem coşkusuyla karşılaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlik Spor kulubü büyük yenilgi alarak Süper Lig hayalinden oldu.

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı 78-65'lik skorla Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlik Spor'u yenmeyi başardı.

Süper Lig'e çıkmaya çalışan bir spor kulubünü yendiklerini ifade eden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takım Antrenörü Metin İdoğ, '' Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor kulubü olarak bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlik Spor kulubünü yendik. Süper Lig'e çıkmaya çalışan bir spor kulubüydü bizde kendilerini Ceylanpınar'da yendik. 2. devre çok güzel bir başlangıç yaptık çok güzel galibiyetler alıyoruz. inşallah bu galibiyetlerin devamı gelir. Biz Ceylanpınar'ımızda kendi evimizde güzel maçlar çıkarıyoruz. Seyircilerimize özellikle çok teşekkür ediyorum bugün bizleri yanlız bırakmadılar destekleriyle biraz daha neşe kattılar. Oyuncularımı aynı zamanda kutluyorum çok güzel müthiş bir perfonmans sergilediler. Çünkü çok güçlü kadrosu çok zengin bir kulubümüzü burda yendik. Ben bu galibiyetide tüm taraftarlarımıza, Ceylanpınar Belediyemize, Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya, Basın mensuplarımıza ve Ali hocamıza armağan ediyorum. inşallah daha güzel galibiyetler alıp Ceylanpınar'ımızın ismini daha güzel yerlere taşırız. Haftaya Ordu'da çok zorlu bir deplasmana çıkacağız Ordu'yu kendi evimizde yenmiştik ama transferleri var inşallah Ordu'yuda orada yenip Ceylanpınar'ımıza mutlu bir şekilde döneriz.''dedi.