Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde 2016-2017 sezonuna Elazığ DSİ spor galibiyeti ile başlayan Karaköprü Belediyespor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularla yemekte bir araya geldi.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde düzenlenen yemeğe; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Karaköprü Belediyespor yöneticileri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Elazığ DSİ spor karşısında aldıkları farklı galibiyetten dolayı takımı tebrik eden Başkan Baydilli, hedeflerinin Karaköprü Belediyespor'u hak ettiği yerlere getirmek olduğunu söyledi.

Başkan Baydilli, "Karaköprü Belediyesi olarak güzel işler yapmaya çalışıyoruz ve bunun yanında spora da önem veriyoruz. Spor şehrin gençleri için önemli olduğu gibi şehrin tanıtımı için de önemli bir etkendir. Karaköprü Belediyesporumuz önemli bir galibiyet alarak bizleri onurlandırdı. Bugün futbolcularımızla bir araya gelerek yemek yiyelim dedik. İnşallah her maçta bu mücadeleyi vererek Karaköprü Belediyesporumuzu hak ettiği yere getirirler. Tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli, futbolculara ve teknik ekibe her zaman destek olacaklarının sözünü verdi.