BEYAZGÜL 15 BNANŞTA DÜZENLENEN TURNUVAYA KATILDI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, a Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Karaköprü Gençlik Merkezinde 15 farklı branşta düzenlenen turnuvanın ödül törenine katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekii Nihat Kılıç’ında katıldığı turnuva yoğun ilgi gördü.

BEYAZGÜL: GENÇLERİMİZİN SPORA İLGİSİ SEVİNDİRİCİ

Gençlerimizin sporla içiçe olmasının oldukça mutluluk verdiğini belirten AK Başkan Adayı Av. Beyazgül, “Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah gelecekte buradan Türkiye ve Dünya Şampiyonları çıkar diye ümit ediyorum. Gençlerimizin spora bu kadar ilgi göstermesi bizleri oldukça mutlu ediyor. Allah sayınızı arttırsın. Şanlıurfa’mız 19,5 yaş ortalaması olan bir şehir. Sporun tüm dallarında büyük başarılar göstereceksiniz. Allah nasip ederse Büyükşehir Belediye Başkanı olursak sporun tüm dallarına tam destek vereceğiz. Buradan çıkan şampiyonlar halkımızın gönlünde taht kuracak, bizlerde ödüllendireceğiz” dedi.   

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül  konuşmasının ardından 15 branşta düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik etti ve ödüllerini verdi.