Herkes İçin Spor Günleri kapsamında il il dolaşan federasyon burada gençlerin farklı spor dallarını demelerini ve boş zamanlarını spor ile dolu dolu geçirebileceklerini sağlıyor.

Endüstri Meslek Lisesi spor salonunda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında salona kurulan farklı spor dallarını deneme fırsatı bulan öğrenciler Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve HİS Federasyonuna teşekkür etti.

 Öğrencilerle zaman geçirip masa tenisi, dart ve badminton oynayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve Spor Şube Müdürü Murat Önen performanslarıyla öğrencilerin taktirini topladı.

İL MÜDÜRÜ KEŞKÜŞ, “SPOR GENÇLERİN VAZGEÇİLMEZİ OLMALI”

Öğrencilerin spor dallarını tanıması noktasında HİS’in harika bir etkinlik olduğunu vurgulayan İl Müdürü Keşküş, sporun gençlerin vazgeçilmezi olması gerektiğini söyledi.

Herkes İçin Spor etkinliği kapsamında gençlerle spor dallarında kıyasıya yarışan İl Müdürü Hakan Keşküş, “Gençlerimizle Mini Golf’da, Dart’ta,  Badminton’da, Bilek Güreşinde yarıştık. Hepsi maşallah çok enerjik ve güçlü rakipler gençlerimiz daha önce denemedikleri spor dallarını burada denedi çok güzel geri dönüşümler aldık biz gençlerimizin spora yönelmesini boş zamanlarını spor ile doldurmasını istiyoruz inşallah gençlerimiz bu kapsamda kendilerini geliştirecek” ifadelerini kullandı.

Spor branşlarını deneyerek dereceye giren gençler ödüllendirilirken etkinlik 2 saat sürdü.