Şanlıurfa’nın Efeler Ligi temsilcisi Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı pazartesi günü ligin ilk maçına çıkıyor. İzmir Ekibi Altekma’yı evinde ağırlayacak olan Urfa ekibi hazırlıkları tamamladı. Maç öncesi Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu takımın spor tesislerine giderek oyuncu ve takım yöneticilerine moral ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.
 
Spor tesislerinde Haliliye Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı ve sporcular tarafından karşılanan Başkan Canpolat  takımdan başarılı olma sözü aldı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Şuanda Voleybol erkekler kategorisinde en yüksek lig olan Efeler liginde mücadele veren takımızı ziyaret ettik. Ligdeki ilk maçlarını İzmir ekibi olan Altekma Spor Kulübü ile yapacaklar. Çok iyi hazırlandılar. Bizlerde burada moral motivasyon için kendileri ile bir araya geldik. Takımımız Şanlıurfa’nın gururu, Haliliye’nin gururu olmaya devam edecektir inşallah. Bunun sözünü de kendilerinden aldık. Ben kendilerine tekraren başarılar diliyorum” dedi. 

 Takıma maç öncesi başarı dileklerinde bulunan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ise “İnşallah başarılı olurlar. Bizler de sürekli takımımızın yanında olup desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

 Haliliye Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı da “Ligin başlamasına son birkaç gün kaldı. Pazartesi günü ilk maçımıza çıkıyoruz. Takımımız gayet güzel hazırlandı. Efeler Liginde fark yaratacağız inşallah. Şanlıurfa’nın markası, marka takımı olacağız. Bizler hem Şanlıurfa hem de Güneydoğu’da süper ligde olan tek takımız. Bu akşam Başkanımız sporcularımız ziyaret etti. Biz de Başkanımıza destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Altekma maçı öncesi takımın hazır olduğunu belirten Başantrenör Akif Gürgen de, “Ligin ilk maçına pazartesi günü Altekma ile başlıyoruz. Evimizde oynayacağız. Bizim için çok önemli bu karşılaşma çünkü bu lig çok zor bir lig. İşin üstesinden geleceğimizden eminiz. Belediye Başkanımıza, ilçe başkanımıza bu takıma destek olan herkese teşekkür ediyorum ben ve ekibim olarak” şeklinde konuştu.

Başkan Canpolat ve beraberindekiler ziyaretin ardından tesislerden ayrıldı.