Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü sahasında Şanlıurfa Güven Spor'u ağırladı. Ceylanpınar Belediye Spor oyuncuları sahaya hafta başında vefat eden Kulüp yöneticilerinden Halef Yaşlı'nın "Seni unutmayacağız Halef Başkan" yazılı posteriyle çıktı.

Hakemin düdüğüyle başlayan maçın ilk yarısı çekişmeli geçti. İki takım ilk yarının sonunda soyunma odalarına gölsüz gitti. İkinci yarıda ise goller arka arkaya geldi. Çekişmeli geçen maçı Ceylanpınar Belediye Spor 4-1 rakibi Şanlıurfa Güven Sporu mağlup ederek kazandı.

Maç öncesi açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hidayet Dik, maça buruk başladıklarını söyledi. Hafta başında kulüp yöneticilerinden Halep Yaşlı'nın vefat ettiğini belirten Dik, "Ani bir ölümle kulüp yöneticilerimizden Halep Yaşlı ağabeyimizi kaybettik. Bu onsuz çıkacağımız ilk maç. Onun anısını yaşatmak üzere elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Cuma günü açılışı yapılan Cumhuriyet Mahallesi Spor kompleksinin adının Halef Yaşlı olması için Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çifçi ve Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya talebimizi ilettik. Sağ olsunlar kendileri de hemen onay verdiler. İnşallah semt spor kompleksimizin ismi Halef Yaşlı olacak. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun." dedi.

Vefat eden kulüp yöneticisi Halef Yaşlı'nın oğlu Hüseyin Yaşlı da hüzünlü olduklarını bilerterek şunları söyledi: "Bİzim için de buruk bir maç oldu. Takımın babam olmadan çıktığı ilk maç. Ruhu şad olsun. Biz onu unutmadık asla unutmayacağız. Her zaman kalbimizde yaşayacak. Belediye Başkanlarımıza ve Kulüp başkanımız Hidayet Dik'e de çok teşekkür ediyorum. Her zaman varlıklarını hissettirdiler."