Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde kurduğu kadro ve oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Ceylanpınar Belediyespor yükselişini sürdürdü. Ceylanınar temsilcisi ligin 13’üncü haftasında ligin güçlü ekiplerinden Birecik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yenice 2 nolu sahada oynanan maçta Ceylanlar rakibine gol resitali yaptı. Maça daha hızlı ve atak başlayan taraf Ceylanpınar Belediyespor oldu. Kısa süre içinde sahaya hâkimiyet kuran ve rakibini ablukaya alan Ceylanpınar temsilcisi Birecik temsilcisine acımadı. 90 dakikada bulduğu 4 golle resital yapan Ceylanlar, attıkları gollerin yanından oynadıkları oyunla da rakiplerine gözdağı verdi ve aldığı 3 puanla “bu yarışta bende varım” dedi.

Zirve Takibini Sürdürdü

90 dakikanın sonunda Ceylanpınar Belediyespor güçlü rakibini 4-0’lık ciddi bir skorla yenmesini bildi ve haftayı 3 puanla kapatarak taraftarına galibiyet sevincini yaşattı. Birecik karşısında aldığı 3 puanla puanını 23’e çıkaran Ceylanpınar ekibi ligde 3’üncü sırada yer aldı ve zirve takibini sürdürdü. Ceylanpınar Belediyespor ligin 14’üncü haftasında Şanlıurfa Telekomspor’a deplasmanda konuk olacak.

Ligin En Çok Gol Atan İkinci Takımı

Öte yandan Ceylanpınar Belediyespor’un da istatikleri bu maç sonunda daha da belirginleşmeye başladı. Ceylanlar bu maçta attıkları 4 golle toplam gol sayılarını 21’e çıkardı ve ligin en çok gol atan ikinci takımı oldu. Gol atma becerisinin yanında kalesini rakipler kapatma başarısını da gösteren Ceylanlar, ligin en az gol yiyen dördüncü takımı da oldu. Ceylanpınar Belediyespor, oynadığı 13 maçta rakiplerine sadece 11 defa gol izni verdi. Futbolseverler tarafından ise bu istatikler normalin üstünde olarak açıklandı.